01 Aug 2004 -Brief van een bejaarde

De toespraak van John Kerry heeft mijn mening over president Bush niet veranderd, maar deze hartverscheurende brief heeft me wel aan het denken gezet:

Ik ben een oudere man en ik had een goede baan tijdens de regering van Bill Clinton. Ik had veel vakanties en bezat verschillende huizen.

Maar sinds George Bush aan de macht is heb ik mijn hele leven zien instorten. Ik raakte mijn baan kwijt. Ik verloor mijn beide zonen in de verschrikkelijke oorlog in Irak. Ik raakte mijn huizen kwijt. Ik ben niet meer verzekerd tegen ziektekosten.

Eigenlijk heb ik vrijwel alles verloren en ben ik dakloos geworden. Om het nog erger te maken: de autoriteiten ontdekten me terwijl ik leefde als een beest. En ze hielpen me niet eens, maar ze arresteerden me.

Nu zal ik alles doen wat senator John Kerry wil om weer een Democraat in het Witte Huis te krijgen. Bush moet weg!

Hoogachtend,

Saddam Hussein.

(Via Ladybird/Baghdad Dweller.)
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.