06 Aug 2004 -Lik m'n tenen

Voordat ik naar de Maarsseveense Plassen ga, wil ik bij deze alle lezers (m/v) van Pats-boem officieel toestemming geven om ongevraagd aan mijn tenen te likken.

'Tenenlikker' gepakt en meteen weer vrij
'Ongewenst tenenlikken strafbaar maken'

Over billen knijpen valt te onderhandelen (maar niet collectief). En voor PvdA-kamerleden heb ik een speciaal plekje waar ze me mogen kussen (tenzij Wouter Bos een zwarte lijst opstelt van gefrustreerde fractieleden, zodat die nooit meer tijdens het zomerreces naar de media mogen bellen om de komkommertijd te misbruiken).

Niet dat ik principieel tegen gelegenheidswetgeving ben, want oefenwedstrijden van voetbalclubs op tv uitzenden, dat kunnen we echt niet accepteren in een beschaafd land. En plakkertjes op appels ook niet. (Raad eens wat ik net voor de helft opgegeten heb). En weblogstukjes met de helft van de tekst tussen haakjes, daar zou de minister van Internet eindelijk eens wat tegen moeten doen.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.