07 Aug 2004 -Het Woord van Gord

Voor Acts of Gord zou ik een eigenlijk een nieuwe categorie moeten aanmaken, maar welke? 'Een weekend lang lachen', 'Klanten zijn idioot en dieven nog idioter', 'Waarom lees ik dit nu pas?', 'No-nonsense kerels die zich quasi-intellectueel uitdrukken' of 'Daar zou je een boek van moeten maken'. Maar Gord is vooral een geestverwant van Mixerman, de sarcastische opnametechnicus van de hopeloze band die hij 'Bitch Slap' noemde. Ook een gouwe ouwe uit het begin van deze eeuw, maar van de Mixerman Diaries is nu inderdaad een boek verschenen. Het verschil is, behalve dat Gord kortere stukjes schreef en zijn boek maar niet af krijgt, dat hij nog kinderachtiger types tegenkwam, want hij had een videospelletjeswinkel. (In Canada, zeg ik er maar vast bij, voordat u over stomme Amerikanen begint.) Geen wonder dat hij af en toe over de rooie ging en kansarme jongeren molesteerde, als we zijn verhalen moeten geloven.

Buying a console is not a hedge against inflation, it's a toy. Toys generally don't appreciate in value.
I would theorize that he did that because he is an idiot.
Video games don't make people more violent, and I'll kill anyone who disagrees.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.