11 Aug 2004 -Onbegrensde mogelijkheden

Vincent Dekker staat bekend als onderzoeksjournalist, maar vandaag schrijft hij in Trouw een soort advertorial voor het breedbandportaal van KPN, dat de Olympische Spelen 2000 uur lang op vier kanalen gaat uitzenden (voor achtogige werkloze kluizenaars, of voor wie alle boogschietwedstrijden wil bekijken, of voor wie een hekel heeft aan commentaar, want dat is er niet bij). Op internet zou er geen gebrek aan ruimte zijn. Nee, als je een onbeperkte hoeveelheid servers en lijnen hebt niet. Laten we het nog één keer uitleggen: internet is een communicatiekanaal, geen massamedium. Dekker voorspelt: "Bij de Spelen van 2008 zullen de meeste sportliefhebbers vermoedelijk al via internet naar Nederland 2 kijken." Wedden om een gouden medaille van niet?

P.S. Leuke wedstrijd, nu op Nederland 2! Zou dat ook op internet te zien zijn, Servisch amateurvoetbal?
Overtuigen


Planet Multimedia: "Internet haalt net aan brons in onze peiling over mediagebruik tijdens de Olympische Spelen. TV wint afgemeten gou[d] en zilver." http://www.planet.nl/planet/show/id=1188..

Edwin - 06 Sep 2004 - 15:53

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.