03 Jan 2005 -Thuisfront

De achternaam van Chris wordt niet vermeld omdat de ervaring leert dat de familie in Nederland dan wordt bedreigd.

Dat stond afgelopen vrijdag onder een kort portret in de nieuwjaarsbijlage van NRC Handelsblad, waarin verder over die bedreigingen gezwegen wordt. Raad eens waarom Chris moet vrezen voor de veiligheid van zijn familie. Is hij als kroongetuige ondergedoken in Amerika? Is hij een pedofiel die in het buitenland gevangen zit? Is hij een vervolgde oppositieleider die zijn gezin naar Nederland heeft gestuurd? Nee, Chris is compagniescommandant bij de landmacht, op uitzending in Irak. Zeg, slijpsteen voor de geest, zouden jullie niet eens een stukje over die bedreigingen schrijven? En mogen we dan ook weten wat voor mensen er een gewoonte van maken om familieleden van landmachtpersoneel te bedreigen? Agressieve pacifisten? Fransen? Mariniers? Ik heb geen idee.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.