08 Feb 2005 -Wat heb ik nou weer gedaan?

Volgens Erik Dams bent u een weblog over copywriting aan het lezen. Dat wist ik nog niet. Maar Damslog is een van de beste Nederlandstalige weblogs over communicatie, dus als hij het zegt moet ik er maar aan geloven. In hetzelfde bericht noemt Dams ook nog zes blogs van echte copywriters. Op het eerste gezicht (en dat telt natuurlijk in de reclame) vind ik Bob Bly de beste. Hij komt uit de direct marketing en schrijft dus nuchtere stukken over praktische vragen, zoals wanneer je een gulle gever een brief stuurt om meer geld te vragen. Ik kende Bly al uit Copywriter's Roundtable, de nieuwsbrief van John Forde. Die heb ik opgezegd omdat ik geen copywriter ben, maar ik vond het een uitstekende nieuwsbrief in de categorie "Vijf geheimen om rijk te worden met schrijven."
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.