27 Feb 2005 -Goud!

Bloggie

Eindelijk beroemd! Quotenet heeft zaterdag bij de Dutch Bloggies de publieksprijs voor het beste bedrijfsweblog gewonnen. Het leuke van een weblog is dat je zelf meteen verslag kunt doen van zo'n evenement. Arjan werkte met een beeldverslag aan onze kandidatuur voor 'meest humoristische weblog' van volgend jaar en Jort schreef een oppurtunistische column. Godfried toonde zijn talent als productveiligheidstester. Marleen was er niet bij, maar zij heeft al eens in een interview uitgelegd hoe dat Quoteloggen in z'n werk gaat. Verder luisterden de verzamelde nerds met eurotekens in de ogen naar de commerciŽle toekomstdromen van Quotelog-bedenker en webloguitgever Michiel Frackers. De goudkleurig geverfde muizen werden uitgereikt in het Museum voor Communicatie, waar Jort zich na afloop opwond over de verfloddering van de postuniformen in de loop der eeuwen.

Bob den Otter won een 'lifetime award' voor Mijnkopthee.nl, maar had van mij ook een prijs mogen hebben voor zijn gratis weblogtool Pivot, die ook dit weblog mogelijk maakt.

Geen Stijl won alle negen publieksprijzen waarvoor het genomineerd was. Het werd ook door de vakjury uitgeroepen tot beste weblog, onder het motto 'je kunt er niet omheen' - en terecht. De Zorro's van het Nederlandse internet waren niet aanwezig, wat de uitreikingsceremonie aanmerkelijk versnelde. Vanuit hun atoombunker presenteerden ze onder de titel De Dutch Bloggies LIVE een 35 minuten durende preek van ds. Nico Dijkshoorn - die helaas bij de Bloggies niet werd afgespeeld wegens 'technische problemen'.

Om het nog commerciŽler te maken biedt 'beste nieuwkomer' Hersenscheet de gouden muis voor Beste Weblog van Geen Stijl te koop aan op Marktplaats.nl. Er is al 50 euro geboden.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.