04 Dec 2006 -Beste Sint

Of wie me ook een pakje wilde bezorgen: alvast bedankt, maar ik heb het nog niet binnen. Wel gezien, vanaf 23 meter hoogte. Het ging niet helemaal goed met de intercom toen de witte pakjespiet aanbelde en hij reageerde niet toen ik uit het raam naar hem riep. Misschien had ik toch een glas water op hem leeg moeten gooien. Nu mag ik het morgenmiddag ophalen, en ik was net van plan om een keer 's ochtends boodschappen te doen.


Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.