02 Okt 2008 -Netwerken in je pyjama

Binnenkort houd ik een presentatie over netwerken via internet. De presentatie is alleen toegankelijk voor thuiswerkende ondernemers in Utrecht-Noord, maar goed, over dit onderwerp hoef ik mijn lezers toch niets te leren. Ik wil juist vragen wie er voorbeelden kent van succesvol netwerken via internet. In het bijzonder:
Overtuigen


Niet helemaal wat je zoekt, maar misschien wel leuk om mee te nemen: http://www.guru.com Niet een bloeiende community voor een bepaald vakgebied, maar qua thuiswerkende ondernemers wel erg interessant. Zo zijn er meer trouwens, maar ik geef soms opdrachtjes weg via guru.com.

lex - 04 Okt 2008 - 13:29

Dank je, Lex, die voeg ik toe aan het rijtje 'algemene bemiddelingssites'. Zulke sites zijn voor de aanbieders minder aantrekkelijk, want ze stimuleren prijsconcurrentie, maar Guru.com ziet er tenminste professioneel uit, net als Freep.nl.

Edwin - 04 Okt 2008 - 22:14

heb je aan de freelance factory gedacht?
http://freelancefactory.ning.com/
maar het is er wr een op het gebied van communicatie.

jonneke - 10 Okt 2008 - 21:31

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.