31 Okt 2008 -Zaadjes oktober-november-december 2008

Woody Allen in 'Everything you always wanted to know about sex but were afraid to ask'

Zaadjes zijn reacties van mij op andere websites, hier gekopieerd in de reacties. Klik op (URL) om de hele discussie te lezen.
Overtuigen


["Probleemgerichte Probleemwijkcommunicatie"]

Ik woon in een probleemwijk en volgens mij is het gebrek aan participatie geen communicatieprobleem, maar een politieke keuze. In Overvecht doen de gemeente Utrecht en de corporaties hun best om iedereen te bereiken, via folders, een website, voorlichting in buurthuizen en de moskee en zelfs huisbezoeken. Maar de plannen om het gebied De Gagel te vernieuwen zijn opgesteld zonder bewoners te raadplegen. Bij de inspraak kunnen we alleen voor of tegen het slopen van de helft van de flats kiezen.

Gezaaid bij Communicatie Online (URL) - 31 Okt 2008 - 14:27

["Vrijdag 5 oktober: Ik dwaal af"]

Volgens mij bewijst die aan-/uitknop van een mobieltje dat het leven noodzakelijkerwijs onvolmaakt is. Want als het makkelijk zou gaan, zou je hem per ongeluk aan of uit kunnen zetten. Net als bijsluiters van medicijnen: als ze niet in de weg zouden zitten, zou helemaal niemand ze lezen.

Gezaaid op Fietslog (URL) - 31 Okt 2008 - 15:46

["Is een zzp’er al snel eenzaam?"]

Dit doet me denken aan een artikel uit New York Magazine over stedelingen en internetters die niet zo eenzaam zijn als men denkt, en de kracht van zwakke banden: Alone Together, http://nymag.com/news/features/52450/ind..

Gezaaid bij ZinVol (URL) - 03 Dec 2008 - 00:06

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.