11 Sep 2012 -Stemverklaring

Morgen ga ik stemmen op Kim Winkelaar, nr. 3 van lijst 14, de Libertarische Partij. Als accountmanager voor een IT-bedrijf merkte hij hoeveel geld de overheid verspilt. Hij voerde actie tegen zinloze snelheidsboetes en de Europese grondwet. Tien jaar geleden voorspelde hij de werkelijke kosten van de Amsterdamse Noord/Zuidlijn. Hij vergeleek het euro-steunfonds ESM met de 'richtlijnen voor verantwoord spelen' en concludeerde dat Jan-Kees de Jager gokverslaafd is.

Sigmund

Ik ben geen libertariër, maar de VVD heeft mijn stem gebruikt om de belastingen met 9 miljard euro te verhogen. Nu strooit Rutte weer met mooie liberale slogans, maar daar trap ik niet meer in. Het blijft me wel dwarszitten dat Geert Wilders er verantwoordelijk voor is dat een stem op de VVD geen zin meer heeft, want door zijn onbetrouwbaarheid is een rechtse regering onmogelijk geworden. Voor de Provinciale Staten heb ik op de PVV gestemd. Dat zal ik in ieder geval nooit meer doen.
Overtuigen


Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.