22 Jan 2013 -3 jaar bi-forum: bi's denken niet alleen aan seks

Op 22 januari 2010 werd het Grote Bi-Forum geopend op http://www.bi-forum.nl, dus vandaag bestaat het precies drie jaar. In die drie jaar zijn er 8065 berichten geplaatst in 1309 onderwerpen, door 872 forumleden. Het bi-forum is een open-minded discussieforum voor iedereen die biseksueel is of belangstelling heeft voor biseksualiteit. Het is opgericht door het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) omdat contact tussen biseksuelen onderling belangrijk is voor hun emancipatie. Het helpt om bij elkaar te herkennen hoe je je als bi voelt, met elkaar te bespreken hoe je in het dagelijks leven omgaat met relaties, en elkaar af en toe eens een hart onder de riem te steken. Via dit forum bereikt het LNBi ook vrouwen, mannen en transgenders die niet naar activiteiten voor bi's komen, waaronder mensen die twijfelen over hun geaardheid en bi's die in de kast zitten.

Op het forum is een lijst geplaatst met de 21 populairste onderwerpen, die meer dan 2000 keer zijn gelezen. (Een onderwerp is in dit verband niet een thema, maar een afzonderlijke discussie, ook bekend als draadje of topic). Deze lijst geeft een aardige indruk van wat er leeft onder biseksuele Nederlanders. Het lijkt erop dat bi's net gewone mensen zijn: ze kletsen, eten, gaan uit en kijken naar tv, films en mooie mensen. Er zijn discussies over seks bij, maar het gaat ook over hoe en wanneer je een coming-out doet, hoe je aan een serieuze relatie komt, hoe een partner met je biseksualiteit omgaat, en welke verschillen tussen mannnen en vrouwen er zijn.

Dit is de top-10 van de populairste onderwerpen:

1. De forumbar (8719 keer bekeken)
2. Schoonheid (6445)
3. Gay sauna's (3995)
4. Wanneer vertel je dat je bi bent? (3485)
5. Ben hetero, maar toch... (3455)
6. Favoriete tv-series (3042)
7. Kracht (3006, over partner)
8. Waarom blijven bi-mannen in de kast? (2872)
9. Films met biseksuele thema's, aanvullen graag! (2806)
10. Trio's (2721)

De volledige lijst, plus nog meer interessante info, vind je op http://www.bi-forum.nl/viewtopic.php?f=2&t=1395
Overtuigen


Tegenwoordig schrijven steeds meer biseksuele mensen zich in bij een datingsite. Het uitschrijven, blijkt vaak moeilijk te zijn. Je kunt je gratis uitschrijven via: https://datingsiteaccountverwijderen.nl/

[Vera de Vries] (URL) - 06 Jan 2017 - 15:14

Terug naar de voorpagina


N.B. Het is niet verplicht om een e-mailadres in te vullen. Als u het invult, wordt het gepubliceerd.

Om een reactie achter te kunnen laten, moet je Javascript inschakelen (en de pagina verversen).

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


Sorry, je hoeft geen e-mail of URL in te vullen, maar je moet wel even deze zin afmaken (zonder punt) om te bewijzen dat je een mens bent en geen spamrobot:

 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.